Gevel- en dakrenovatie

Gevel/dakrandbekleding

Keralit is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor nieuwbouw, maar ook gebruikt kan worden bij de renovatie van bestaande woningen. Keralit is gemaakt van onderhoudsarm materiaal. Hierdoor hoef je de gevel- en dakrandpanelen en profielen niet te schilderen. Dat scheelt aanzienlijk in onderhoudskosten. Omdat het ongevoelig is voor weersinvloeden, blijft het dak of de gevel er jarenlang strak afgewerkt uitzien.

Onderhoudsarme keralit gevelbekleding

Bij het bouwen of renoveren van je huis zul je ongetwijfeld de keuze voor kunststof gevel- en dakpanpanelenbekleding tegenkomen. Naast dat het je woning er strakker uit laat zien, zijn er nog meer redenen om voor dit systeem te kiezen.

  • Lage onderhoudskosten
  • Hoge kwaliteit
  • 10 jaar kleurvast
  • Snelle montage
  • Maatwerk mogelijk
  • Milieuvriendelijkheid

Kwaliteit van Keralit

Heering Kunststof Profielen stelt hoge eisen aan de kwaliteit van Keralit. De basis is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl©. Deze grondstof is een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000-controle. Fiberyl© zorgt voor een sterk paneel dat weersbestendig is en een lange levensduur heeft. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt.

10 jaar kleurvast

De toplaag waarmee de kunststof gevel- en dakrandpanelenbekleding wordt afgewerkt, is uitgebreid getest op water, zon- en uv-licht. Hierdoor is deze gegarandeerd 10 jaar kleurvast en behoudt de woning hiermee een fraai aangezicht. Een periodieke zachte reiniging volstaat vervolgens voor jarenlang woonplezier.

Voordelen van Keralit gevelbekleding

Bij ons ben je altijd voorzien van

Impressie