Kunststof Schuifpuien

Kunststof schuifpui

Een nieuwe kunststof schuifpui heeft vele voordelen; je betrekt jouw tuin of terras direct bij je kamer en er is geen draaicirkel van bewegende delen zoals bij openslaande tuindeuren. Hierdoor kun je de ruimte op je terras en in de kamer optimaal benutten. De extra hoeveelheid licht die de kamer binnenvalt, zorgt voor een optisch veel grotere ruimte.

Creëer ruimte met een stijlvolle kunststof schuifpui

Soepel en geruisloos glijdt de schuifdeur open en je stapt op je terras, waarna frisse tuingeuren het huis instromen. Met een schuifpui creëer je licht en ruimte in elke woning, zonder de hinder van openstaande deuren.

Met een lichte handomdraai

Onze schuifpuien zijn ontwikkeld voor een soepele bediening, zelfs bij extra grote doorgangen. De schuifdeur loopt zo licht dat ook kinderen en ouderen de deur gemakkelijk met een lichte handomdraai kunnen bedienen. Ervaar dit bedieningsgemak, ongeacht de afmeting van je schuifpui.

En uiteraard zijn de schuifpuien potdicht en daardoor bijzonder goed isolerend, geluidwerend, inbraakwerend en energiebesparend. Zo beschikken onze glazen over beveiligingsgraad K02 en een U-waarde (isolatiewaarde) van 1.1. Daarnaast hebben onze glasbladen een drievoudige CLIMATOP XN beglazing. Deze folie zorgt ervoor dat het glas de UV-stralen van de zon weerkaatst. Zo houd je de woning tijdens de zomers goed gekoeld.

Voordelen van Schüco kozijnen

Bij ons ben je altijd voorzien van

Impressie